شرکتهای موفق خروج یافته از مرکز رشد و یا شرکتهایی که توسط اساتید هیات علمی دانشگاه ایجاد شدهاند و دارای تائیدیه دانشبنیان روی محصولات خود میباشند میتوانند پس از اتمام پروسه پذیرش، در این مدیریت به فعالیت بپردازند.
تبصره: شرکتهای مستقل که در مرکز رشد عضویت نداشته اند و عضو هیت علمی نیز در آنها حضور ندارد، ولی تمایل به عضویت در این مدیریت دارند، میتوانند درخواست خود را در این بخش وارد نمایند و پس از بررسی کارشناسی، امکان ادامه مسیر پذیرش به اطلاع ایشان رسانده خواهد شد.
از جمله مهمترین معیارهای پذیرش میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
شرکت دارای حداقل ۲ نفر نیروی انسانی معادل تماموقت باشد.
شرکت دارای درآمد سالانه بر طبق اسناد مالی باشد .(حدود حداقل ۳۰۰ میلیون تومان)
پذیرش شرکت طی فرآیند داوری مدیریت فناوری انجام میگردد.
شرکت دارای عملکرد تحقیق و توسعه باشد.
شرکت دارای تائیدیه دانشبنیان بر روی محصولات باشد.
شرکت دارای برنامه تولید یا تولید کننده کالاها/خدمات دانشبنیان حاصل از تحقیقات، باشد که دانش فنی کالاها /خدمات دانش بنیان تولید شده توسط شرکت، مبتنی بر فعالیتهای تحقیق و توسعه، ایجاد شده و یا از طریق انتقال فناوری جذب شده و بومیسازی شده باشد.
پس از طی فرآیند پذیرش قرارداد ۵ ساله عضویت مطابق با شرایط ذکر شده در آیین نامه حمایت از شرکت های دانش بنیان با شرکتها منعقد میگردد.
عضویت در هریک از بخشهای پارک علم و فناروی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشروط به تکمیل فرآیند پذیرش و عقد قرارداد با پارک است و صرف تکمیل فرمها مدیریت هیچگونه تعهدی نسبت به ارائه خدمات به تیمها ندارد.
خلاصه آیین نامه ارزیابی و تشخیص شرکت های دانش بنیان(منبع فایل: https://daneshbonyan.isti.ir)